Dexlex
Helpt stichtingen taalzorg
op maat te bieden.

Verbetert taalverwerking, lezen en spellen.

Gratis Proberen

Uniforme taalzorg op Stichtingsniveau

Dexlex biedt een integrale oplossing voor leerlingen met taalproblemen en dyslexie voor scholen. Door Dexlex in te zetten op de scholen binnen de Stichting kan er op een uniforme en professionele manier zorg aan leerlingen met taalproblemen en dyslexie op de scholen worden gegeven.

Uniforme Taalzorg
Stichtingskorting

Stichtingskorting

Indien u Dexlex afneemt voor tenminste 10 scholen dan profiteren de scholen van een speciale stichtingskorting.

Meer individuele zorg in minder tijd

Dexlex biedt scholen een maatwerkoplossing voor leerlingen die moeite hebben met het verwerken van klanken, lezen en de spellingsregels. Omdat Dexlex volledig adaptief is kunnen leerlingen er zelfstandig mee werken, zonder dat er verdere ondersteuning van de leerkracht of een IB-er nodig is. De uitgebreide resultatenpagina houdt de leerkracht en de IB-er op de hoogte van de vorderingen van de leerlingen.

Meer individuele zorg

Inzicht in taalproblemen met de Dexlex Test

Als een leerling achterblijft qua leesvaardigheid en spelling dan biedt de Dexlex test houvast. De Dexlex test biedt inzicht in de taalverwerking en de beheersing van de spellingsregels die de leerling gezien de groep zou moeten kennen.

Taalproblemen inzicht

Zelfverzekerde leerlingen

In plaats van plaats te nemen aan een instructietafel of het moeten verlaten van de klas voor hulp kunnen kinderen met Dexlex geheel zelfstandig werken aan hun taalachterstand.

Zelfverzekerde Leerling

Dexlex werkt op school en thuis

Omdat Dexlex in de cloud werkt kan er op iedere PC, laptop, iPad of andere tablet met een recente browser worden geoefend, ook thuis.

Overal Oefenen

Alle resultaten worden opgeslagen zodat de leerkracht en de IB-er de vorderingen overal en altijd kunnen inzien.

Partners

Lexima
Skoe
Onderwijsdatabank

Ontdek Dexlex

Gratis Proberen