Dexlex
Hulp voor ouders van
kinderen met taalproblemen.

Inzicht en slim oefenen.

Gratis Proberen

Heeft mijn kind een taalprobleem of dyslexie?

Het is niet altijd duidelijk wat de oorzaak is waardoor een kind achterblijft qua spelling, lezen en woordkennis. Sommige kinderen krijgen daardoor veel te snel het label "dyslexie" terwijl bij andere kinderen de dyslexie niet altijd wordt herkend. Dexlex biedt als enige een methode voor alle kinderen met taalproblemen.

U kunt Dexlex gebruiken naast het aanbod in de klas en kunt de leerkracht via het Dashboard betrekken in de ontwikkeling van uw kind. Zo kunt u samen met school uw kind begeleiden en stimuleren in de ontwikkeling.

Taalproblemen

Verbeter taalverwerking, lezen en spellen

Door uw kind te laten oefenen met woordbeelden, klankherkenning en klankverwerking zorgt Dexlex ervoor dat de gebieden binnen de hersenen die voor de taalverwerking verantwoordelijk zijn worden ontwikkeld. Dexlex helpt leerlingen die de spellingsregels nog niet beheersen door ze op verschillende niveaus te trainen. Daarnaast wordt de woordenschat van de leerlingen vergroot door met duizenden unieke woorden te oefenen.


Woordbeelden Woordbeelden
Klankherkenning Klankherkenning
Taalverwerking Taalverwerking
Spellingsregels Spellingsregels
Woordenschat Woordenschat

Zichtbare resultaten.
Zelfverzekerde kinderen.

Door zelfstandig te kunnen werken aan hun taalachterstand behalen kinderen betere resultaten en krijgen ze meer zelfvertrouwen. Alle vorderingen die uw kind maakt worden bijgehouden op een uitgebreide resultatenpagina binnen uw Dexlex account.

Zelfverzekerde Leerling
Innovatief

Innovatief

Dexlex is ontwikkeld volgens de laatste inzichten in de neurowetenschap met behulp van experts op het gebied van dyslexie.

Ontzorgen

Geheel zelfstandig oefenen

Zodra er is ingelogd op Dexlex kan een kind geheel zelfstandig oefenen op een computer, laptop of tablet.

U hoeft uw kind geen verdere ondersteuning te bieden als het met Dexlex oefent. Omdat Dexlex adaptief is worden automatisch de juiste oefeningen voor uw kind geselecteerd.

Partners

Lexima
Skoe
Onderwijsdatabank

Ontdek Dexlex

Gratis Proberen